Antena Căutare

Anunţul făcut de meteorologi: E URGIE! Ploi torențiale, vijelii și grindină în mare parte a țării

Ploi torenţiale, descărcări electrice şi intensificări ale vântului se vor înregistra în vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării,  până luni la ora 23.00, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).


Ploi torenţiale, descărcări electrice şi intensificări ale vântului se vor înregistra în vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării, până luni la ora 23.00, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare valabilă până luni, ora 23.00.

În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în vestul, centrul, nordul și nord-estul teritoriului, precum și la deal și la munte.

Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care vor lua și aspect de vijelie și căderi de grindină. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala doar izolat.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 15...20 l/mp și izolat 30...40 l/mp.

Zi neagră pe litoralul românesc! Trei persoane și-au pierdut viețile după ce au fost înghițite de valurile agitate... Pericolul din spatele cremelor cu factor de protecție solară vândute la colț de stradă! Semnalul de alarmă tras de un de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x