Căutare Live

Apariție neobișnuită în Bușteni! Martorii au încremenit când au văzut minunea din fața ochilor! (VIDEO)

O apariţie mai puţin obişnuită în BUșteni, la poalele Munţilor Bucegi! Turiștii aflați în zonă au rămas fără cuvinte atunci când au văzut despre ce este vorba! Ce au observat?

O apariţie mai puţin obişnuită în BUșteni, la poalele Munţilor Bucegi! Turiștii aflați în zonă au rămas fără cuvinte atunci când au văzut despre ce este vorba! Ce au observat?

Totul s-a întâmplat în Bușteni, chiar în timpul zilei! Martorii, aflați în parcul centrului de vizitare "Alexandru Beldie", au pus imediat mâna pe telefon și au filmat momentul în care o capră neagră își face apariția.

În imagini se vede cum animalul stă neclintit, uşor speriat de oamenii care îl filmează. În mod normal, astfel de exemplare sălbatice trăiesc în locuri greu accesibile, în zonele stâncoase si sunt văzute destul de rar.

Specialiştii spun că animalul a coborât, să se pună la adăpost, pentru că, la altitudini mari, stratul de zăpadă este foarte mare. Capra neagră este protejată prin lege, iar vânarea sa este interzisă.

Strigătul de ajutor al unei mămici, cu copilașul de doi ani în spital, în prag de epidemie de gripă: „Îi simt respirația... Ce se întâmplă cu apelul la 112! Raed Arafat a făcut anunțul care schimbă totul despre serviciile de urgență...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri