Antena Căutare

Apel disperat! Fiica fostului jurnalist Marius Zamfir, care a murit de cancer, a fugit de acasă! Adolescenta e de negăsit de mai bine de o săptămână 

Familia fostului jurnalist Marius Zamfir, care a murit în 2010, după ce a fost diagnosticat cu cancer, trece din nou prin momente dificile, întrucât Veronica, fiica lui, a dispărut din nou de acasă. 

Familia fostului jurnalist Marius Zamfir, care a murit în 2010, după ce a fost diagnosticat cu cancer, trece din nou prin momente dificile, întrucât Veronica, fiica lui, a dispărut din nou de acasă.

Veronica Zamfir, în vârstă de 16 ani, se afla la bunica ei, în Azuga. Nu era singură, ci cu fratele ei, atunci când a plecat de acasă.

Mama ei, Alina a lansat un apel disperat pe o rețea de socializare.

“Dragi prieteni,
Revin către voi cu rugămintea de a ma ajuta sa o găsesc din nou pe Veronica A plecat de aceasta data din Azuga PH, unde se afla împreuna cu fratele ei si mama mea in vacanța. Orice informație ne poate ajuta sa o găsim. Multumesc!”
, a scris Alina Zamfir pe pagina ei de Facebook.

Semnalmentele lui Flori Veronica Zamfir: înălțime 1,6o – 1,65, greutate 60 de kg, constituție astenică, ten deschis, păr negru lung, fața ovală.

Potrivit unor informații din cadrul anchetei, atunci când a plecat de acasă, adolescenta era îmbrăcată cu un maiou de culoare închisă, blugi închiși la culoare, o cămașă de culoare roșie cu carouri de culoare albă, pantofi din lac de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informaţii care să ducă la găsirea ei sunt rugate să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată secţie de Poliţie.

Veronica a mai fugit de acasă și la începutul lunii iunie. Ea a plecat atunci din București, de lângă mama ei, dar a fost găsită repede.

Prințul Harry și soția sa, Meghan, se mută în casa lor. Iată cum arată reședința... Ploile torențiale fac ravagii în țară! Anunțul de ULTIMĂ ORĂ: Cod galben de inundaţii pe mai multe râuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x