Antena Căutare

Apel la 112! Un bărbat a apelat numărul de urgență pentru a verifica în cât timp poate fi localizat

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Caransebeș, județul Caraș-Severin, a sunat la numărul de urgență 112 pentru a verifica în cât timp poate fi localizat de către autorități. Acesta a fost amendat cu suma de 1.000 de lei.

Apel la 112! Un bărbat a apelat numărul de urgență pentru a verifica în cât timp poate fi localizat
Operator 112

Potrivit Inspectoraului de Poliție al Județului Caraș-Severin, bărbatul a sunat de două ori la numărul de urgență. Acesta a insistat să rămână anonim, mărturisindu-le operatorilor că vrea să verifice în cât timp poate fi localizat de către polițiști.

Bărbatul a fost identificat de către polițiști în comuna Păltiniș și amendat cu suma de 1.000 de lei.

„Având în vedere faptul că apelantul a folosit SNUAU 112 în mod abuziv, fără a justifica o urgenţă reală, care să necesite intervenţia poliţiştilor, acesta a fost sancţionat contravenţional, conform OUG nr.34/2008, modificată, cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, au transmis poliţiştii din Caraş-Severin.

RADET intră în faliment. Orban: L-am sunat imediat pe ministrul Economiei să se deplaseze la ELCEN şi să ia legătura cu ... Construite în urmă cu un veac pe linia Galaţi-Bârlad, gările monument-istoric, par acum doar nişte clădiri-fantomă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x