Antena Căutare

Emoționant. Apelul disperat pentru bebelușul român părăsit într-un spital din Italia

O româncă și-a abandonat bebelușul într-un spital din Italia.Micuțul s-a născut la sfârșitul lunii septembrie, în Trento

O româncă și-a abandonat bebelușul într-un spital din Italia.Micuțul s-a născut la sfârșitul lunii septembrie, în Trento. Era evident că ceva era în neregulă cu el, așa că a fost transferat la Spitalul de Pediatrie din Bari. După un șir lung de investigații, bebelușul a fost diagnosticat cu o patologie metabolică, leucinoză și o problemă cardiacă.

Mama i-a stat alături până până în urmă cu o săptămână, conform publicației nuovosud.it, când a plecat din spital și a dispărut.

Echipa medicală nu rămas indiferentă. Bebeluțul român a devenit mascota spitalului, unele asistente făcând gărzi duble pentru a-l putea supraveghea și îngriji.

Povestea lui a ajuns și la urechile localnicilor, care au adus scutece, haine și produse de îngrijire pentru el.

În tot acest timp, medicii au sesizat autoritățile, iar cazul de abandon al micuțului a ajuns pe masa Curții pentru Minori. Cel mai probabil, mama copilașului ar putea fi decăzută din drepturi.

Un apel emoţionant a fost lansat pentru bebeluşul român părăsit de mamă în spital, în Italia. A fost publicată fotografia acestuia şi mesajul: "Ajutaţi-l pe acest micuţ".

Drama bebeluşului român de 48 de zile abandonat de mamă în spital, în Italia, a emoţionat sute de oameni, nu doar pe medicii şi asistentele care îl îngrijesc în spitalul de pediatrie din Bari. "La un momentdat mama a plecat şi nu s-a mai întors. Ne-a fost imposibil să o mai găsim.", a declarat presei italiene una dintre doctoriţele care îngrijesc acum bebeluşul.

Școlile de stat din România s-ar putea închide! Probleme mari în mai multe unități de învățământ... Bani mai mulți pentru profesori! Salariile vor crește de două ori în următoarele luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x