Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Aproape s-au omorât cu o improvizație prin care aveau lumină. Familia nu a avut niciodată curent electric și făcea "șmecherii" care îi aducea pe membri în pragul morții

În Ialomiţa, opt oameni, printre care patru copii, au ajuns la spital după ce au inhalat o noapte întreagă monoxid de carbon, în propria casă. EA Familia nu avea curent electric şi, ca să lumineze locuinţa, folosea un generator pe benzină. Din cauza lui au fost, cu toţii, la un pas de moarte.

Familia - şase adulţi şi patru copii - locuieşte de 13 ani la marginea localităţii ialomiţene Armăşeşti. Nu au avut niciodată curent electric şi au făcut mereu tot felul de diverse improvizaţii ca să aibă lumină în locuinţă. De mai bine de două săptămâni, foloseau un generator pe benzină pe care îl ţineau în curte. Pentru că pornea tot mai greu, s-au gândit să îl bage în casă, pe hol.

Generatorul a scos mult fum, însă niciunul dintre adulţi nu a dat importanţă până în momentul în care li s-a făcut rău.Chiar bunicul a chemat ajutoare. Două ambulanţe şi un echipaj SMURD au transportat opt dintre intoxicaţi la spital.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Recomandari