Antena Căutare

Doliu în muzica populară! O îndrăgită cântăreață a murit fulgerător, la 55 de ani

Muzica populară din România este în doliu după ce Camelia Argint, o artistă celebră, s-a stins din viață la vârsta de 55 de ani. Cu puțin timp înainte de a se prăbuși la pământ, ea i-a spus soțului ei că nu se simte bine. 

Muzica populară din România este în doliu după ce Camelia Argint, o artistă celebră, s-a stins din viață la vârsta de 55 de ani. Cu puțin timp înainte de a se prăbuși la pământ, ea i-a spus soțului ei că nu se simte bine.

Camelia Argint i-ar fi spus soțului său azi-noapte că nu se simte bine și a luat o pastilă împotriva răcelii. I s-a făcut rău când a intrat în baie și s-a prăbușit.

”Într-adevăr, s-a intervenit cu un echipaj cu medic, medicii au făcut resuscitare la faţa locului, dar a fost tardiv şi nu s-a mai putut face nimic. Aşa credem, că a fost infarct miocardic. Am înţeles că nu avea nicio problemă de sănatate. Se va depista sigur la autopsie”, a declarat managerul SAJ Gorj, Constantin Mitroi, potrivit Mediafax.ro.

Zeci de mesaje au fost publicate de artiştii din judeţul Gorj pe pagina de Facebook a Cameliei Argint.

„Camiiiii, sunt la tine acasă şi tu lipseşti...
Ne-ai lăsat tuturor lacrimi şi durere în suflet...
Prea devreme ne-ai părăsit, Cami...nu îmi găsesc cuvintele...Ai fost o mamă extraordinară pentru toată generaţia de copii care am crescut sub aripa ta protectoare ... Te vom iubi mereu"
, a scris interpreta de muzică populară Teodora Pană.

"Astăzi am aflat cea mai cumplită veste. M-aţi învăţat ce înseamnă muzica timp de trei ani. Aţi fost prezentă şi ne-aţi făcut cei mai fericiţi la cel mai frumos eveniment din viaţa noastră. Mi-aţi promis că o să ne vedem la botez, iar astăzi am auzit că veţi cânta printre îngeri, nu pot să cred că nu mai sunteţi printre noi şi nu o să vă mai văd niciodată. Odihnă veşnică, draga mea doamnă profesoară Carmen-Camelia Argint", este mesajul postat de o fostă elevă a profesoarei de canto de la Şcoala Populară de Artă din Târgu-Jiu.

Camelia Argint a fost profesoară de canto la Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu în ultimii 15 ani, perioadă în care a lansat sute de tineri talentaţi.

Anunțul de ultimă oră făcut de autorități! Toți proprietarii mașinilor avariate din cauza ploii înghețate vor fi despăgu... UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker, Noroc. Numere câștigătoare 27 ianuarie 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x