Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Asasinat la comandă, în Galați! Nicoleta a plătit 2.500 de lei ca să-și omoare soțul italian!

O poveste de iubire s-a sfârşit cu un asasinat la comandă! O tânără din Galaţi e acuzată că şi-a plătit amantul ca să îi ucidă soţul, cetăţean italian. 2.500 de lei a valorat viaţa lui.

Un italian a fost ucis la comanda soției sale românce

sursa foto: observator.tv

Un alt tânăr de 21 de ani ar fi participat la bătaia mortală. Martorii spun că luni în şir, tânăra ar fi căutat oameni pe care să-i plătească pentru comiterea crimei.

„Alături de tine şi datorită iubirii tale am prins aripi. Am învăţat ce înseamnă încrederea atunci când mi-o pierdusem. Am văzut că există persoane care merită toata dragostea din lume”, e declaraţia emoţionantă pe care bărbatul italian i-o făcea soţiei lui în urmă cu fix un an.

Femeia din Galați a fost arestată pentru că i-a comandat moartea, în cursul zilei de 1 ianuarie. Amantul ei şi un alt tânăr l-au ucis în noaptea de luni spre marţi, contracost.

SOȚIA ȘI-A PLĂTIT AMANTUL CA SĂ-I OMOARE SOȚUL ITALIAN

Viaţa italianului alături de care femeia a stat 13 ani a valorat 2.500 de lei. Vinovații au recunoascut nuanţat.

Asasinat la comandă, în Galați! Nicoleta a plătit 2.500 de lei ca să-și omoare soțul italian!

Nicoleta, femeia acuzată că a plătit asasinatul soțului său

Inculpata susţine că a dorit să-i ofere soţului ei, care devenise agresiv pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar cei doi inculpaţi susţin că acelaşi lucru l-au dorit, practic să îl lovească pentru a-l intimida.

Ca să nu dea de bănuit, în seara crimei, femeia a plecat de acasă la părinţii ei. Pe drum, aceasta s-ar fi oprit ca să-i plătească pe cei doi suspecţi, ambii în vârstă de 21 de ani. După agresiune s-a întors acasă şi a anunţat la 112 că şi-a găsit soţul în stare gravă. La scurt timp, victima a murit. A fost finalul şocant al unei relaţii ce părea perfectă.

"Ceea ce poate a fost o joacă la început s-a transformat într-o iubire nemărginită şi pură. Tu m-ai învăţat să iubesc, ai dat sens vieţii mele."

Iniţial, anchetatorii au crezut că e vorba de un accident casnic. Raportul legiştilor a scos la iveală adevărul şocant. Şi femeia, şi cei doi tineri suspecţi au fost arestaţi, arată cei de la observator.tv.

Recomandari