Căutare Live

Un asteroid mai mare ca Empire State Building va trece pe lângă Pământ

Un asteroid mai mare decât Empire State Building va trece pe lângă Pământ în săptămâna 5-11 august. Trecerea asteroidului  2006 QQ23 nu reprezintă niciun pericol pentru Terra.

Un asteroid mai mare decât Empire State Building va trece pe lângă pământ în săptămâna 5-11 august. Trecerea asteroidului 2006 QQ23 nu reprezintă niciun pericol pentru Terra.

Asteroid 2006 QQ23 este programat să treacă pe lângă Pământ în data de 10 august, asteroidul are un diametru estimat la 1.870 de metri.

Lindley Johnson și Kelly Fast de la Biroul de Coordonare a Apărării Planetare a NASA susțin că nu există motiv de îngrijorare și că acest fenomen ajută la urmărirea obiectelor care trec pe lângă Pământ.„Este un asteroid de dimensiuni moderate și se află la aproape 5 milioane de kilometri distanță.” , declară Johnson.

„Urmărirea acestor obiecte este în principal un mecanism de apărare, pentru a ne asigura că niciunul nu este aproape de a lovi Pământul.” , declară cei doi.

Asteroizi de acest gen trec de aproximativ o jumătate de duzină de ori pe lângă Pământ.

Dacă ceva de dimensiunea asteroidului QQ23 ar lovi Pământul, ar putea devasta un stat întreg.

Un adolescent de 17 ani şi un băiat de 9 ani au fost răniţi după ce s-au prăbuşit cu liftul de la etajul şase, în Piatra... Ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine tot anul! Schimbarea la Față a Domnului, ziua în care se deschid Cerurile...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri