Antena Căutare

Familia unui gardian de la Peninterciarul Rahova, atacată în propria casă: „Mi-am găsit mama într-o baltă de sânge!”

Fiul unui gardian de la Penitenciarul Rahova și-a găsit mama într-o baltă de sânge, după ce fusese atacată de doi indivizi necunoscuți.

Fiul unui gardian de la Penitenciarul Rahova și-a găsit mama într-o baltă de sânge, după ce fusese atacată de doi indivizi necunoscuți.

Duminică dimineața, printr-un apel la 112, s-a sesizat faptul că acasă la un angajat al Penitenciarului Rahova a avut loc un atac deosebit de grav. Corespondentul Antena 3, Roxana Ciucă ne-a dat mai multe informații, de la fața locului.

Dimineață, în jurul orei 6:30, un tânăr de 18 a dat un apel la 112 prin care anunța că a ajuns acasă din club și și-a găsit mama într-o baltă de sânge. În momentul în care a deschis poarta, tânărul a dat nas în nas cu cei doi atacatori și s-a ales cu răni la nivelul mâinilor.

Femeia este internată în Spitalul Universitar București , în stare gravă.

Este posibil ca atacul sângeros să fie un act de răzbunare. Soțul femeii este gardian la Spitalul Rahova, situat nu foarte departe de locuința familiei. Anchetatorii iau în calcul orice variantă.

Vom reveni cu informații.

sursa: antena3.ro

Atenție! Alimentarea cu energie electrică va fi oprită în mai multe localități și în anumite zone din București... Incident grav la metrou! Un bărbat a fost lovit de tren în stația Ștefan ce Mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x