Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Atac şocant în centrul Bucureştiului! Un cetăţean israelian a înjunghiat, la întâmplare, oameni pe stradă

Atac şocant în centrul Bucureştiului! Un cetăţean israelian a înjunghiat, la întâmplare, oameni pe stradă. Una dintre victime păzea un bebeluş în momentul în care a fost lovită cu un cuţit. Individul a fost prins la scurt timp de la atac. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Atacatorul, un cetăţeanul israelian de origine arabă, este cunoscut drept consumator de droguri, spun anchetatorii. S-ar fi aflat în sevraj când a înjunghiat pe stradă două femei. Atacul a avut loc puţin după ora 12.00, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, aproape de Piaţa Unirii. Prima victimă mergea pe trotuar când a fost atacată. Individul s-a repezit apoi la o a doua femeie, care stătea pe o bancă, lângă nepotul ei, un bebeluş aflat în cărucior.

Victimele au 54, respectiv 64 de ani. Primul ajutor a fost acordat de un trecător. Tot acesta a sunat la 112. Atacatorul a fost prins şi imobilizat în scurt timp. Nu mai avea arma asupra lui.

În acest moment, criminaliştii ridică amprente pe toată suprafaţa pe care s-ar fi dus lupta între atacator şi cele două victime. De altfel au ridicat din acest coş de gunoi mai multe lucruri care poartă amprente. Chiar şi nişte şerveţele pline cu sânge.

În timp ce bărbatul de 29 de ani a fost dus la audieri, cele două victime au ajuns la spital. Deşi au fost înjunghiate în zona capului, sunt în stare stabilă, iar rănile nu le pun viaţa în pericol. Surse judiciare spun că viza de şedere în România a cetăţeanului israelian ar fi expirată. Procurorii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Recomandari