Antena Căutare

Atenție, părinți! Se schimbă din nou indemnizaţia pentru creşterea copilului. Cât vor primi mamele sau tații care rămân acasă cu bebelușul

Este suma maximă pe care o vor primi mamele sau taţii care rămân acasă cu pruncii lor, chiar dacă au salarii mult mai mari de atât. Schimbarea va veni mai repede decât se aşteptau: în numai două săptămâni, prin ordonanţă de urgenţă, a anunţat ministrul Muncii.

Se schimbă din nou legea pentru părinţi! Indemnizaţia pentru creşterea copilului va fi plafonată la 1.800 de euro pe lună. Este suma maximă pe care o vor primi mamele sau taţii care rămân acasă cu pruncii lor, chiar dacă au salarii mult mai mari de atât.

Schimbarea va veni mai repede decât se aşteptau: în numai două săptămâni, prin ordonanţă de urgenţă, a anunţat ministrul Muncii. Să fii mamă în România vine cu un preţ - cel mult 8.000 de lei pe lună, au hotărât aleşii.

În prezent, dintr-un total de aproape 158 DE MII de indemnizaţii pentru creşterea copilului, aproape 97% sunt sub pragul de 5.000 de lei. Restul. vor fi plafonate prin ordonanţă de urgenţă, în numai două săptămâni, a anunţat ministrul Muncii.

Ții post? Trebuie să știi ce NU este bine să faci! Nutriţionist: ”Nu consumaţi mâncare de post îmbibată de ulei, postul ... România s-a cutremurat! Un alt seism a avut loc în noaptea de luni spre marți, în județul Vrancea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x