Antena Căutare

Atenție, români! Ce se întâmplă dacă arunci mucul de țigară pe jos!

Demersurile pentru un oraş curat încep cu gesturi mici. Pornind de la acest principiu, un experiment Observator şi-a propus să provoace mai mulţi trecători să dea testul "chiştocul".

Adică să vadă câte mucuri de ţigară se pot aduna de pe jos în inima Capitalei, în doar 5 minute. Am putut număra pe degete persoanele care s-au oferit să dea o mână de ajutor.

Te-ai întrebat vreodată de ce într-un pachet sunt 20 de ţigări? Răspunsul te va uimi!

Cele mai multe mucuri de ţigară sunt aruncate în zona trecerilor pentru pietoni sau pe marginea străzilor unde se stă mult la semafor.

Atenție, români! Ce se întâmplă dacă arunci mucul de țigară pe jos!

Am cerut de la primăria Capitalei o statistică a amenzilor date celor care au fost surprinşi aruncând chiştoace pe jos. Am primit un răspuns generalizat.

"Reprezentantii Politiei Locale a Municipiului Bucuresti au aplicat, in perioada 01.01-30.08.2018, un numar de 13 avertismente si un numar de 651 de amenzi".

În Bucureşti, cei care aruncă pe jos, pe domeniul public, gunoaie, ambalaje sau mucuri de ţigară pot fi amendaţi cu sume între 2000 şi 5000 de lei.

Tânăr din Sibiu, accident MORTAL după ce a condus fără permis! Un detaliu ȘOCANT a ieșit la iveală! Toți sunt acum șocaț... Veste grozavă pentru români! Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x