Antena Căutare

Atenție, șoferi! Traficul rutier din Capitală va fi restricționat până la finalul săptămânii!

Veste importantă pentru toți șoferii din Capitală! Traficul rutier va fi restricționat până la finalul acestei săptămâni, pe una dintre cele mai circulate străzi din București! Ce rute ocolitoare au fost puse la dispoziție?

Atenție, șoferi! Traficul rutier din Capitală va fi restricționat până la finalul săptămânii! Galerie
| Sursa foto: axanews.ro

Veste importantă pentru toți șoferii din Capitală! Traficul rutier va fi restricționat până la finalul acestei săptămâni, pe una dintre cele mai circulate străzi din București! Ce rute ocolitoare au fost puse la dispoziție?

Ca urmare a desfăşurării festivalului Spotlight, în cadrul căruia ARCUB va organiza un spectacol de lumini pe faţadele mai multor clădiri din Capitală, motiv pentru care traficul rutier va fi restricționat de joi până duminică, între orele 20,00 - 23,00.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, în perioada 12 - 15 aprilie, între orele 20,00 - 23,00, se va restricţiona traficul rutier pe Calea Victoriei, segmentul cuprins între Str. C.A. Rosetti şi Bd. Regina Elisabeta, precum şi segmentul cuprins între Bd. Regina Elisabeta şi Splaiul Independenţei. Pe Bd. Regina Elisabeta traficul se va desfăşura în condiţii normale, precizează Brigada Rutieră, prin intermediul unui comunicat.

Atenție, șoferi! Traficul rutier din Capitală va fi restricționat până la finalul săptămânii!

Pe durata restricţiilor de pe Calea Victoriei se va asigura o bandă de urgenţă pentru accesul auto la instituţiile din zona afectată.

Rute ocolitoare:

  • Bd. Lascăr Catargiu - Bd. Gheorghe Magheru - Bd. Nicolae Bălcescu - Bd. I.C. Brătianu;
  • Str. Buzeşti - Str. Berzei - Str. Vasile Pârvan - Splaiul Independenţei.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere solicită conducătorilor auto să respecte semnalele poliţiştilor rutieri, iar în intervalul orar restricţionat să evite deplasarea în zonă. Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă, potrivit celor de la Agerpres.

Imagini uriaşe vor fi proiectate, în premieră, pe Muzeul Antipa, Palatul Ştirbei şi pe Arcul de Triumf, în cadrul festivalului Spotlight, ce se va desfăşura între 12 şi 15 aprilie, în Capitală.

Mașina care l-a dus pe Nicolae Ceaușescu prin România! Puțin oameni știu povestea unei legende a șoselelor!... Un claxon a declanșat haosul! Supărat, un șofer i-a dat o lecție altui participant la trafic. Totul a fost filmat și tri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x