Antena Căutare

I-a luat foc ATV-ul pe șosea! Un bărbat din Constanța a avut nevoie de intervenția elicopterului SMURD. Video

ATV-ul unui bărbat în vârstă de 69 de ani din Constanța a luat foc pe șosea, în timp ce circula, vineri după-amiază, pe DJ 226, între localităţile Năvodari şi Corbu. Bărbatul a fost reluat de un elicopter SMURD, suferind arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţa corpului. 

ATV-ul unui bărbat în vârstă de 69 de ani din Constanța a luat foc pe șosea, în timp ce circula, vineri după-amiază, pe DJ 226, între localităţile Năvodari şi Corbu. Bărbatul a fost reluat de un elicopter SMURD, suferind arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţa corpului.

După ce ATV-ul a luat foc, traficul rutier pe DJ 226, în zona producerii incidentului, a fost blocat pentru a se putea permite aterizarea elicopterului.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, autorităţile au fost anunţate despre cele petrecute prin numărul unic de urgenţă 112.

Bărbatul a suferit arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţa corpului şi a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, potrivit Agerpres.

Vehiculul de teren a fost distrus în totalitate, incendiul fiind stins de pompieri.

Imagini de la locul în care a luat foc ATV-ul au fost publicate de ct100.ro.

Anunț de ultimă oră pentru pensionari! Când vor primi deciziile de recalculare și diferențele de bani... O femeie a fost rănită grav, după ce s-a împiedicat de un stâlp și a fost acroșată de troleibuz, în București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x