Antena Căutare

Au dat mortul altei familii din Câmpulung! Un tânăr și-a căutat tatăl decedat, după ce a realizat că îngropase pe altcineva

Situație șocantă în Câmpulung Moldovenesc! Un tânăr a fost nevoit să-și dezgroape tatăl după ce a primit vestea că cei de la morgă au încurcat cadavrele, iar trupul părintelui său a ajuns la altă familie!

Au dat mortul altei familii din Câmpulung! Un tânăr și-a căutat tatăl decedat, după ce a realizat că îngropase pe altcineva
Un tânăr și-a căutat tatăl mort, după ce a realizat că îngropase pe altcineva

Incredibila situație s-a produs după ce un bărbat de 49 de ani a murit în cursul zilei de joi, în pădure. În urma anchetei polițiștilor, bărbatul a fost transportat la morga de la spitalul din Câmpulung Moldovenesc.

ANGAJAȚII DE LA MORGĂ, GREȘEALĂ GREU DE IMAGINAT

Familia a fost informată că cei de la medicină legală sunt aglomerați, astfel încât abia sâmbătă a fost chemată să ridice trupul bărbatului.

citește și: Au uitat mortul în cimitir! Caz fără precedent petrecut într-o comună din România

Fiul bărbatului a avut însă o surpriză de proporții când a ajuns la morgă. După ce s-a prezentat și a spus numele celui decedat, angajații spitalului au început să se încurce în declarații, recunoscând în cele din urmă că eliberaseră trupul tatălui, cu o zi în urmă, fiind confundat cu un bătrân de 81 de ani.

Astfel, fiul a fost nevoit să se intereseze unde a ajuns trupul tatălui său și a aflat că acesta fusese deja îngropat, cu o zi înainte, în cimitirul din Câmpulung Moldovenesc.

citește și: Domn' primar a fugit din carantină, la o băută! Ca să nu fie prins, a sărit în sicriu: „E mort, cum să-l amendați?!”

În urma încurcăturii, bărbatul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc de unde a obținut o ordonanță de deshumare și trupul a fost întors înapoi la morgă, urmând să fie preluat de familie astăzi.

Sursa: Antena 3

Runele nu mint niciodată! Previziuni neașteptate pentru luna iunie! Ce îi așteaptă pe români: „Trebuie să dăm dovadă de ... Noi măsuri de relaxare, anunțate oficial de ministrul Sănătății! Când se va întâmpla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x