Antena Căutare

„Dezinsecţie în cel mai pur stil românesc! Scapă cine poate!”. Au fost „gazați” cu substanţe pentru combaterea insectelor! Video

Mai multe persoane care se aflau în centrul Timișoarei au fost „gazate” în timpul unei dezinsecții. Momentul a fost filmat.

Mai multe persoane care se aflau în centrul Timișoarei au fost „gazate” în timpul unei dezinsecții. Momentul a fost filmat.

Oamenii au fost „gazați” cu substanțe pentru combaterea insectelor, în urmă cu două nopți, fără a fi avertizați, de doi angajaţi ai unei firme de dezinsecţie.

În imaginile video se vede cum angajații firmei de dezinsecție au stropit cu substanţe pentru combaterea insectelor, lăsând în urma lor o ceaţă densă.

Mai multe persoane care se relaxau pe două bănci au fost nevoite să se ridice şi să plece după ce au observat că cei doi angajaţi se apropie de ele, fără a le avertiza.

Incidentul a avut loc în Piaţa Libertăţii din Timişoara și a fost filmat de o tânără, iar ulterior imaginile au video au fost publicate pe internet.

„Dezinsecţie în cel mai pur stil românesc. Am ajuns acasă. Scapă cine poate", a scris tânăra care a filmat momentul.

Reprezentanţii firmei care a câştigat licitaţia pentru efectuarea serviciilor de dezinsecţie şi deratizare în Timişoara, în primăvara acestui an, au arătat, în momentul prezentării utilajelor şi substanţelor, că utilizează în oraş 16 aparate de ceaţă rece şi opt de ceaţă caldă, purtate de către operatori, pentru stropirea împotriva insectelor cu o substanţă biodegradabilă.

„Substanţa utilizată pentru efectuarea serviciilor de dezinsecţie nu pune în pericol populaţia şi animalele”, a informat, recent, Primăria Timişoara, prin intermediul unui comunicat de presă.

Preotul Vasile Răducă: "Nu cumva sunt semnele sfâr­şitului unei lumi cu mentalitate cvasigenerală sodomită?"... Un preot beat criță a bătut un bărbat la o înmormântare! De la ce a pornit întreg scandalul...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x