Antena Căutare

Au fost înregistrate 33 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, 26 fiind în Capitală/ Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 222, iar 4 pacienţi sunt la Terapie Intensivă

Au fost înregistrate 33 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, de la ultima raportare, 26 fiind în Capitală. Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 222, iar 4 pacienţi sunt la Terapie Intensivă.

Până astăzi, 17 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 222 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cei 222 de cetăţeni care au contactat virusul, 19 sunt declaraţi vindecaţi şi au fost externaţi.

De la ultima informare, au fost confirmate 33 de cazuri noi, după cum urmează: 26 în Bucureşti, 5 în Braşov şi câte unul în Constanţa şi Prahova.

Sursa : news.ro

Situație cumplită la Spitalul Gerota! Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor: „50% din cei care au fost test... O bancă oferă posibilitatea amânării până la 3 rate pentru creditele persoanelor fizice afectate de pandemia de coronav...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x