Antena Căutare

Au nevoie de ajutor! Unsprezece suflete traiesc din pensia bunicii si din alocatiile copiilor!

Dorm pe jos, mananca turte din apa si faina, n-au primit niciodata jucarii, iar de ciocolata, doar au auzit. Pentru ca de gustat, nu au gustat-o niciodata. E viata a noua copii, dupa ce femeia care-i crestea a ajuns pe un pat de spital. E atat de saraca, incat acum doi ani a cerut ajutor in ziar ca sa-si ingroape sotul rapus de cancer.

Dupa doi ani de suferinta, de griji, de saracie, e tintuita pe un pat de spital. Primul diagnostic pus de medici: anemie severa. In urma cu doi ani, impresiona o tara intreaga altfel cu un anunt tulburator in ziar.

Sotul ei s-a prapadit mai repede decat se astepta. Iar ea si cei noua copii si nepoti au ramas si mai saraci decat erau pe vremea aceea. Se inghesuie toti intr-o garsoniera de la stat, pentru ca, dupa moartea barbatului, au ramas pe drumuri. Proprietarul casei de chirpici in care stateau pe-atunci i-a scos pe toti in strada.

Si-si alunga foamea cu turte din faina, apa si drojdie, facute de bunica.

De Dumnezeu au mare nevoie si acum. De pe patul de spital, mama isi doreste doar sa se faca bine. Nu-i poate cumpara nimic biatului, care va implini 18 ani. Dar ar vrea sa-i fie alaturi.

Cei mici inteleg insa mai greu lipsurile. De jucarii, nici nu poate fi vorba. Bunica nu are bani nici pentru medicamente. Alina raceala copiilor cu leacui babesti.

Cele 11 suflete traiesc din pensia bunicii si din alocatiile copiilor. Bani putini care se duc pe chirie si pe facturi. Nu-si pierd speranta. Credinta in Dumnezeu ii ajuta sa mearga mai departe.

Romania, raiul spagilor! "Micile atentii" oferite in spitale ajung la sute de euro... Peste 100 de romi expulzati din Franta au petrecut cu acordeonul pe aeroportul din Timisoara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x