Antena Căutare

Au venit rezultatele din SUA! Ale cui sunt oasele găsite în pădurea de lângă Caracal. Raportul FBI ar fi fost finalizat.

Specialiştii FBI din Statele Unite au primit probe ale oaselor găsite în pădurea de lângă Caracal, despre care Gheorghe Dincă spune că ar aparţine Luizei Melencu.

Au venit rezultatele din SUA! Ale cui sunt oasele găsite în pădurea de lângă Caracal. Raportul FBI ar fi fost finalizat. Galerie
Au venit rezultatele din SUA! Ale cui sunt oasele găsite în pădurea de lângă Caracal. Se pare că raportul FBI ar fi fost finalizat.

Surse din cadrul anchetei au declarat că oasele găsite în această vară în liziera de la marginea oraşului Caracal, despre care Gheorghe Dincă a susţinut că i-ar aparţine fetei de 18 ani din Dioşti, judeţul Olt, prima victimă a bărbatului, nu-i aparţin acesteia

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, spune că din oasele analize de laboratorul FBI nu se poate determina nici măcar dacă oasele sunt de proveniență umană sau animală, scrie romaniatv.net.

Din păcate, FBI nu a putut evidenţia ADN în probele trimise din România, astfel că nu se poate afirma cu certitudine că oasele aparţin Luizei, aşa cum a declarat Dincă în faţa anchetatorilor.

CITEȘTE ȘI: Gheorghe Dincă, mărturii halucinante: "Luiza mi-a spus că are prietene care fac sex pe bani." Presupusul criminal a mărturisit în detaliu ororile pe care le-a făcut

Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML

Avocatul Tonel Pop îi critică pe cei de la INML, pentru că ar fi distrus tot ce era mai bun din oasele găsite în pădure, iar cei de la FBI n-au mai avut cu ce lucra.

“La FBI s-au trimis nişte oase, acele oase presupuse ale Luizei de anchetatori, Dincă nu a spus că sunt ale ei, iar aceste rămăşiţe de oase sunt cele mai panarame de oase pentru că nici măcar nu se ştie dacă sunt de natură umană. Au fost duse în laborator şi foarte multe din aceaste oase nu au putut determina dacă sunt de natură umană sau animală!

Aceste oase nu erau arse complet, nu erau calcinate, le-au decupat şi tot ce a fost mai bun de unde putea fi extras ADN a fost făcut pulbere. Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML! Acolo au decupat tot ce e ars, şi tot ce a fost bun deja a fost distrus. Acolo au nişte rebuturi, nişte oase din care nu mai poţi scoate ceva”, a declarat avocatul la România TV.

.

Procurorii au solicitat ajutorul FBI pentru o analiză specifică AND care nu este acreditată în România, după ce Institutul Naţional de Medicină Legală nu a putut determina AND-ul fetei din cauza gradului avansat de deteriorare a materialului supus analizei. Mama Luizei Melencu a confirmat că rezultatele ar fi sosit.

„M-a sunat şi pe mine avocatul, am aflat că oasele de la lizieră nu sunt ale Luizei. Eram sigură că aşa este, sufletul meu de mama îmi spune că Luiza trăieşte“, a declarat Luiza Melencu.

Bunicul fetei a declarat, la rândul său, că de acum procurorii, care s-au făcut, astfel, de ruşine, trebuie să le ofere răspunsuri clare.

„Domnii procurori s-au făcut din nou de râs, ne-au făcut să trăim un calvar timp de 8 luni de zile, acum aşteptăm să ni se spună în sfârşit adevărul, unde este Luiza“, a spus Stelian Iordache.

CITEȘTE ȘI: Caracal: Gheorghe Dincă, detalii despre relațiile intime cu Luiza! Ce l-a rugat fata, înainte de viol! „Nu puteam să refuz”

Rezultatele comunicate în septembrie de specialiştii din cadrul INML privind oasele găsite în liziera din pădurea Caracal, despre care Gheorghe Dincă susţine că ar fi ale Luizei Melencu, nu identificau un ADN. Experţii au constatat doar că oasele sunt ale unei fete cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani.

Din concluziile raportului de expertiză rezultă faptul că, fragmentele osoase şi fragmentele dentare expertizate provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimează vârsta biologică la momentul decesului de circa 15-19 ani.

Costache: Din 2020, tinerii rezidenţi îşi vor putea efectua stagiile de formare, atât în spitalele militare din România,... Guvernul va împrumuta 177 de milioane de euro pentru construirea a două penitenciare şi a unor facilităţi pentru pregăti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x