Antena Căutare

Caz revoltător! Minori sechestrați, exploatați și bătuți în cadrul unor centre de reeducare!

Audieri maraton în cazul copiilor străini, captivi într-un centru din Maramureș: 160 de copii, sechestrați și exploatați

Audieri maraton în cazul copiilor străini, captivi într-un centru din Maramureș: 160 de copii, sechestrați și exploatați! Opt percheziţii au făcut ieri acolo poliţiştii şi procurorii, care au descoperit ororile ce s-ar fi întins pe mai mulţi ani, iar acum, toţi cei opt suspecţi sunt audiaţi la sediul DIICOT din Baia Mare.

Încă din 2006, o anchetă Observator dezvăluia că în tabăra din vârf de munte, copiii ar suferi abuzuri grave. Atunci, un băiat rănit şi dezorientat, plecat din centru, a fost găsit la graniţa cu Ungaria!

În total 160 de copii au fost sechestrați și mobigați să muncească! Inculpații aduceau minori din Germania cu pretextul că sunt aduși într-un centru de reeducare, dar erau supuși la munci grele și la bătăi greu de imaginat!

Câini mutilați de vii și bătuți până la moarte de un travestit într-un adăpost care funcționează ilegal!... Salvamont va avea o bază la Păltiniş. Ministerul Turismului va finanţa 85% din valoarea investiţiei de bază, de 3,6 mili...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x