Antena Căutare

Autoritățile, anunț despre apă caldă și căldură în Burcurești. Locuitorii Capitalei pregăteau un miting de protest

După mai multe zile consecutive în care bucureștenii au stat fără apă caldă și căldură, când pe timpul nopții temperaturile au scăzut aproape de limita înghețului, a apărut vestea că livrarea agentului termic a fost relua și nu vor mai fi probleme. Locuitorii Capitalei intenționau organizarea unui miting de protest împotriva autorităților locale.

Autoritățile, anunț despre apă caldă și căldură în Burcurești. Locuitorii Capitalei pregăteau un miting de protest
Averie Radet

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunţă că, în noaptea de marţi spre miercuri, va fi reluată livrarea agentului termic către locuitorii care sunt racordaţi la CET Grozăveşti, unde a apărut în ultimele două zile o avarie. "Începând din această noapte, nu vor mai fi probleme cu livrarea agentului termic în Capitală", susţine Firea.

"Începând din această seară, şi avaria pe care a avut-o CET Grozăveşti care aparţine ELCEN, deci Ministerului Energiei, va fi finalizată, astfel încât, începând din această noapte, nu vor mai fi probleme cu livrarea agentului termic în Capitală”, a afirmat primarul general al Capitalei.

Gabriela Firea a precizat că RADET nu a avut probleme privind livrarea agentului termic, ci doar ELCEN.

Cum să economisești bani! Metoda bancnotei de cinci lei... Bărbat din Alba, dispărut fără urmă! I-a dat 100 de euro pentru transport unui șofer care l-a abandonat într-o benzinări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x