Antena Căutare

Da, ne-au mințit! În laboratorul din Wuhan s-a petrecut o catastrofă din octombrie 2019. SRI-ul american nu a mai putut identifica nicio conversație dintr-odată: "s-a întâmplat o nenorocire!"

Trei copii care au decedat în New York au fost diagnosticaţi cu sindrom inflamator, iar alţi 73 sunt purtători. Statele Unite continuă să facă cercetări cu privire la originea virusului. Potrivit unui raport al serviciilor secrete americane laboratorul din Wuhan ar fi fost închis în luna octombrie, a anului trecut, după un eveniment catastrofal.

Da, ne-au mințit! În laboratorul din Wuhan s-a petrecut o catastrofă din octombrie 2019. SRI-ul american nu a mai putut identifica nicio conversație dintr-odată: "s-a întâmplat o nenorocire!" Galerie
Da, ne-au mințit! În laboratorul din Wuhan s-a petrecut o catastrofă din octombrie 2019. SRI-ul american nu a mai putut identifica nicio conversație dintr-odată: "s-a întâmplat o nenorocire!"

Patologia prezintă simptome mai grave decât la COVID-19 unele similare cu sindromul şocului toxic sau cu o boală Kawasaki atipică, care face ca vasele sangvine să se inflameze şi să se umfle. Alte simptome sunt dureri abdominale, tulburări gastrointestinale şi inflamaţii cardiace.

Potrivit unor publicaţii internaţionale, serviciile secrete americane au monitorizat activitatea dispozitivelor mobile din laboratorul de virologie din Wuhan.

Conform datelor, după 7 octombrie nu a mai fost nicio convorbire, ceea ce ar putea să însemna că s-a întâmplat o catastrofă, evidenţiază aceştia.

În timp ce serviciile încearcă să găsească originea virusului, medicii din Statele Unite se confruntă cu o nouă afecţiune care pare cauzată de COVID-19. Petele roşii şi inflamaţia vaselor de sânge au condus la moartea a trei copii din New York, printre care şi un băieţel de doar 5 ani.

Prioritatea pentru noi este abordarea unei noi probleme, care este cu adevărat deranjantă. Problemă ce arată modul în care virusul COVID poate afecta tinerii, sugarii, copiii din școala primară.

Liliecii NU au infectat oamenii cu Covid-19, ci alt animal! Virusurile fac „greșeli”, a existat un strămoș comun al coronavirusului

Medicii caută remedii pentru noul virus, iar măsurile se relaxează peste Ocean. În 47 de state din totalul de 50 sunt ridicate astăzi din restricţii. Magazinele, restaurantele şi barurile vor fi redeschise. Însă carantina a afectat multe afaceri, iar mulţi patroni nu declarat falimentul.

Fostul preşedinte al Statelor Unite l-a criticat pe succesorul său, Donald Trump pentru modul în care a gestionat criza de coronavirus. Printr-o înregistrare audio, Barack Obama a numit pandemia un dezastru de care s-a profitat politic peste Ocean.

De aici a plecat totul! China a mințit omenirea! Primul caz de coronavirus: 17 noiembrie 2019! Rețineți: 17 noiembrie 2019!!!

Conform informațiilor despre originea coronavirusului, multe studii au arătat că virusul și-a avut originea într-un liliac însă a trebuit să infecteze un alt animal înainte să poată infecta omul. Primele cazuri de infectare la om au fost raportate în Wuhan în luna decembrie a anului trecut.

Potrivit CNN, un studiu care a cuprins o nouă analiză genetică a coronavirusului realizată cu ajutorul a 7600 de pacienți cu COVID-19 din toată lumea arată că acesta a circulat în oameni doar de la finalul anului trecut și s-a răspândit extrem de rapid după prima infectare

Se exclude total ipoteza potrivit căreia cornavirusul ar fi existat înainte de sfârșitul anului 2019

„Rezultatele exclud orice scenariu care presupune că SARS-CoV-2 s-ar fi aflat în circulație cu mult înainte să fie identificat și că astfel ar fi putut să infecteze segmente mari de populație”, au scris cercetătorii în raportul lor, publicat apoi într-un jurnal științific.

Oamenii de știință au studiat secvențele genetice ale virusului cu ajutorul bazei de date globale. Ei au studiat eșantioane prelevate în perioade diferite și în zone diferite ale globale, iar rezultatul a arătat că virusul a început să infecteze oameni doar la finalul lui 2019.

Testele COVID-19 au ieșit pozitive pentru o capră, un fruct pawpaw și o oaie în Tanzania. Președintele atrage atenția asupra testelor: "Se întâmplă ceva!"

„Rezultatele noastre arată că estimările anterioare au fost corecte, iar toate secvențele genetice arată un strămoș comun al coronavirusului la finalul anului 2019, fapt ce confirmă teoria că virusul a infectat omul undeva în decembrie 2019”, au scris cercetătorii.

Oamenii de știință au găsit dovezi ale răspândirii rapide, dar nicio dovadă că virusul își mărește capacitatea de infectare sau asprimea simptomelor.

Aceștia au mai găsit dovezi genetice care sprijină ideea că virusul infectase oameni în Europa și Statele Unite înainte ca primele cazuri să fie raportate în aceste regiuni în ianuarie și februarie 2020. Pe de altă parte, cercetătorii spun că va fi imposibilă găsirea „pacientului zero” în vreuna dintre aceste țări.

Când vor putea merge românii în vacanță, în Grecia? Plajele din Mykonos sau insulele superbe sunt doar câteva dintre asp... S-a stins din viaţă cea mai bătrână femeie din România: Tanti Miţi avea 108 ani! L-a cunoscut pe George Coșbuc și a prin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x