Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Autorul masacrului de la Perla ar putea fi eliberat. Soțul femeii ucise, revoltat: ”Este inadmisibil - a luat două vieți, a schilodit încă șase colege, clienți!”

Gheorghe Vlădan, autorul masacrului de la Perla, ar putea să fie eliberat în doar șapte ani. Tribunalul Giurgiu a admis cererea acestuia de înlocuire a detenției pe viață cu 25 de ani de închisoare, motiv pentru care bărbatul ar putea să fie eliberat, potrivit Antena 3. 

Conform sursei citate, fostul angajat al MAI ar putea să ceară liberarea condiționată.

Vlădan este închis de aproape opt ani, din 6 martie 2012. Deoarece are 61 de ani, acesta poate fi eliberat condiționat după executarea unei fracții de două treimi din pedeapsă la care se pot adăuga zilele câștigate în urma muncii prestate în penitenciar.

Soțul femeii ucise cu sânge rece la coafor, Cornel Bendre, a comentat, sâmbătă, la Antena 3, aceste informații. Acesta a depus o petiție, respectiv o cerere de audiență la prim-procurorul de pe lângă Parchetul Trirbunalului Giurgiu.

"Vreau să-i cer să conteste această sentință a Tribunalului Giurgiu pentru că mi se pare o decizie nedreaptă, inechitabilă, prin simplu fapt că a împlinit 60 de ani. Este inadmisibil - ai luat două vieți, ai schilodit încă șase colege, clienți", a spus Cornel Bendre, în emisiunea Linia întâi moderată de Sabina Iosub, potrivit sursei citate.

Recomandari