Antena Căutare

Viscolul a adus haos pe Autostrada Soarelui! Zeci de accidente s-au înregistrat, în ultimele ore, pe A2

Autostrada Soarelui este, fără doar și poate, drumul nimănui. În ultimele 24 de ore, pe A2, au fost 25 de accidente cu peste 40 de maşini implicate.

Autostrada Soarelui este, fără doar și poate, drumul nimănui. În ultimele 24 de ore, pe A2, au fost 25 de accidente cu peste 40 de maşini implicate.

În lipsa unor intervenţii ale autorităţilor, şoferii surprinşi de viscol au fost, pe rând, şi poliţişti şi drumari. Au început să dirijeze circulaţia şi s-au ajutat unii pe alţii să iasă din şanţuri, cu maşinile.

Mai bine de 24 de ore, Autostrada Soarelui a fost cea mai mare capcană pentru maşini. În lipsa unui ajutor din partea autorităţilor, şoferii au început să dirijeze circulaţia singuri.

Noaptea a adus vânt mai puternic. Şi accidente în lanţ. În cel mai grav, au fost implicate 9 maşini. Un carambol care a paralizat circulaţia la kilometrul 69, dar care n-a fost semnalizat de autorităţi. O spune chiar un drumar, aflat însă în timpul său liber.

Nici poliţiştii, nici cei de la drumuri, nu au rămas în zonă pentru a semnaliza zona de pericol. Această semnalizare a făcut-o un şofer, cu lanterna. Şi el, angajat la Compania de Drumuri.

Probleme au fost azi-noapte şi pe sensul spre Bucureşti. Două tiruri s-au răsturnat imediat după intrarea pe autostradă, iar un utilaj de dezăpezire a căzut în şanţ.

Bilanţul? 25 de accidente, 40 de maşini lovite, peste 15 ore de blocaje. O intervenţie. ca la carte, susţin poliţiştii şi reprezentanţii Administraţiei Drumurilor.

Cervantes a simțit, de 1 decembrie, românește și a cântat ”Treceți batalioane”... La mulți ani de Sfântul Andrei! Ce nume se sărbătoresc și emnificatia lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x