Antena Căutare

Avarie în gara Craiova! Întârzierile trenurilor au ajuns la aproape 200 de minute

Ore de întârziere, nervi întinşi la maximum, planuri date peste cap. Iată pentru ce trebuie să vă pregătiţi, dacă aveţi în plan să călătoriţi cu trenul. Au trăit-o pe pielea lor pasagerii care au pornit la drum din Gara Craiova.

O defecţiune tehnică a afectat 16 curse şi a dus la anularea altor două. Întârzierile au ajuns la aproape 200 de minute, iar situaţia s-ar putea repeta oricând. Infrastructura feroviară este la pământ, iar planurile de modernizare avansează în pas de melc.

Şi, cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, peste 15 trenuri din alte localităţi au fost anulate, din cauza unei greve a angajaţilor CFR.

Vă dorim călătorie plăcută!

În ciuda mesajului transmis în gări, de multe ori călătoria cu trenul nu este tocmai o plăcere. Având în vedere orele interminabile de întârziere şi condiţiile oferite călătorilor. Iar acest lucru l-au simţit pe pielea lor cei care au pornit la drum din Craiova spre Bucureşti sau Timişoara.

16 trenuri au avut întârziere şi două au fost anulate. În total, întârzierile au ajuns la 160 de minute. Totul din cauza unor defecţiuni tehnice la sistemele electronice din gara Craiova.

Ca şi cum situaţia din Craiova nu ar fi fost de ajuns, alte 15 curse au fost anulate pentru că o parte din angajaţii de la Societatea de Mentenanță şi reparatii Locomotive au intrat în grevă, iar locomotivele CFR sunt, în cea mai mare parte, în stare proastă şi au nevoie de depanare.

Sindicalişti MAI, despre reorganizare: Ministrul a precizat că nu va avea ca finalitate restructurări de personal/ Organ... Avocatul Poporului nu a constatat existenţa vreunui caz de segregare sau discriminare la Şcoala Gimnazială Ion Neculce d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x