Antena Căutare

Se dezlănțuie urgia peste România! Temperaturi siberiene și cantități uriașe de zăpadă vor îngheța țara! Cât ține frigul

Cel mai greu episod de iarnă din acest sezon abia acum începe! Vine aerul polar peste România. Va ninge în toată ţara, iar din cauza vântului puternic vom resimţi temperaturi siberiene! 

Cel mai greu episod de iarnă din acest sezon abia acum începe! Vine aerul polar peste România. Va ninge în toată ţara, iar din cauza vântului puternic vom resimţi temperaturi siberiene!

Nu trebuie să privim în calendar. Deşi primavara ar trebui să vină săptămâna viitoare, iarna grea abia acum se instalează.

Vom fi afectaţi de un vortex polar, în traducere o masă de aer extrem de rece, care coboară din Siberia şi face ca temperaturile să scadă dramatic în cea mai mare parte a Europei. Este fenomenul care va îngheţa în zilele următoare inclusiv ţara noastră.

Răcirea începe de mâine, când în nordul Moldovei temperaturile nu vor trece de -6.-5 grade la amiază. Duminică va fi şi mai rece, maxime negative în toată ţara, de la -12 la -4 grade. În plus, va ninge în sudul României.

Luni, ninsorile cuprind toată ţara, iar în nordul Moldovei şi în judeţele din estul Transilvaniei, temperaturile nu vor trece de -10 grade la amiază. Problema este că vântul puternic va accentua senzaţia de frig. Conform celor de la serviciul Salvamont Neamţ, în zona Ceahlăului s-ar putea resimţi aproximativ -35 de grade din cauza vântului puternic.

Acest episod de iarnă autentică va ţine cel puţin până pe întâi martie.

Cel mai mare secret al POLIŢIEI RUTIERE din România a fost dezvăluit din interior: „Da, ESTE ADEVĂRAT. Suntem evaluați î... Scene desprinse dintr-un film de groază, la Roman! Un tânăr a fost filmat în timp ce își împinge tatăl pe geam! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x