Antena Căutare

Avertisment lansat de OMS: Un alt virus afectează milioane de oameni: „Majoritatea cazurilor sunt asimptomatice”

Un nou avertisment cutremurător de la experții Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). Un virus extrem de periculos afectează milioane de oameni: „Poate afecta pe oricine! Majoritatea cazurilor sunt asimptomatice”

Avertisment lansat de OMS: Un alt virus afectează milioane de oameni: „Majoritatea cazurilor sunt asimptomatice”
Avertisment sumbru, lansat de OMS: Un alt virus, extrem de periculos, afectează milioane de oameni: „Majoritatea cazurilor sunt asimptomatice” | Profimedia

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a lansat, luni, un avertisment cutremurător pentru populația întregii lumi. Un alt virus, extrem de periculos, afectează milioane de oameni.

Potrivit experților OMS, de cele mai multe ori, boala este asimptomatică.

Citește și: Cum se manifestă hepatita la copii. Simptomele pe care părinții trebuie să le aibă în vedere

„În Regiunea Europeană OMS, 15 milioane de persoane au hepatita B și aproape tot atât (14 milioane) au hepatita C, iar peste două treimi din cazuri se înregistrează în Europa de Est și Asia Centrală.

Îngrijorător este numărul estimat în creștere de decese la nivel global cauzate de hepatite. Principalii factori de risc includ utilizarea de droguri injectabile, infecția HIV, transfuziile de sânge, dar și penitenciarele și infecțiile nosocomiale.

Scandal uriaș în prima localitate carantinată! Fiul viceprimarului, acuzat că a fugit la mare: „A vrut să se distreze cu prietenii”

Hepatita poate afecta pe oricine, iar majoritatea cazurilor de hepatită sunt asimptomatice. De aceea, recomandarea noastră este să vă informați la medicul dvs de familie și, dacă faceți parte din categoriile cu grad înalt de risc, să vă testați”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook World Health Organization Office for Romania.

Coronavirus România. Bilanț alarmant raportat la numărul foarte mic de teste făcute

1.104 noi cazuri de coronavirus au fost depistate în ultimele 24 de ore în România din doar 7.574 teste prelucrate. Grupul de Comunicare Strategică anunță și alte 19 decese. 353 de pacienți sunt internați al Terapie Intensivă.

Adevărul despre efectele coronavirusului în corp: „Am bătut COVID-19 acum patru luni, dar sechelele mă doboară și astăzi!”

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 1.110.534 de teste. Dintre acestea 7.574 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 4.877 în baza definiției de caz și a protocolului medical, iar 2.697 la cerere.

De asemenea, de la ultima informare făcută de GCS, au fost raportate și rezultatele a 59 de teste prelucrate anterior ultimelor 24 de ore și transmise până la data de 27 iulie.

Scandal uriaș în prima localitate carantinată! Fiul viceprimarului, acuzat că a fugit la mare: „A vrut să se distreze cu... Copiii se vor întoarce în sălile de clasă? Raluca Turcan, declarație de ultim moment! „Ne dorim revenirea la o viaţă nor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x