Antena Căutare

Avertizare ANM: Ploi torentiale in Bucuresti sambata seara

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis in aceasta dimineata o noua atentionare meteorologica valabila de la ora 10.00 pentru intreaga tara.

In zona Municipiului Bucuresti, precipitatiile vor fi mai intense in special in cursul serii de sambata si in cursul noptii de sambata spre duminica.

Astazi, vreme racoroasa in sud-vest, in centru si in zona montana, dar si capricioasa, cu innorari persistente si ploi pe arii extinse care izolat pot depasi 20 litri/mp. In restul tarii va fi soare, dar trecator se vor aduna norii si va ploua pe ici, pe colo. Temperaturile maxime, sub cele obisnuite, vor fi cuprinse intre 16 si 22 de grade.

Sambata si duminica, instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata indeosebi in zonele deluroase si montane, precum si in sud-vestul, sudul si centrul tarii si se va manifesta prin averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 25 l/mp.


Foto: Intact Images

VIDEO! Cutremur in Vrancea de 4,1 pe scara Reichter... Cod galben de ploi in Muntenia, Dobrogea si Moldova, incepand de luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x