Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Avocata familiei Luizei Melencu, declarație de ultimă oră! Ce a aflat despre Gheorghe Dincă. „Am realizat, vorbind cu el”

Carmen Obîrșanu, avocata familiei Luizei Melencu, una dintre adolescentele despre care Gheorghe Dincă a spus că le-a ucis, a declarat că un lucru este cert în privința „monstrului din Caracal”.

Gheorghe Dincă și Luiza Melencu.

Avocata familiei Luizei Melencu susține că a văzut expertiza psihiatrică a lui Gheorghe Dincă și a lui Ștefan Risipițeanu, complicele lui, și că specialiștii au constatat că ambii aveau discernământ când au comis faptele.

„Am văzut raportul psihiatric. Rezultă că și Dincă, și Fane, ambele persoane sunt apte psihic să realizeze consecințele faptelor lor. Nu vor putea să scape pe baza faptului că n-au realizat ce au făcut”, a spus Carmen Obîrșanu în cadrul emisiunii Adriana Nedelea LA FIX, potrivit libertatea.ro.

„Vorbind cu Dincă, am realizat că e o persoană foarte volubilă. Încearcă să se impună. Nu sunt psiholog, dar lucrez de 40 de oameni și știu. Realizează ce se întâmplă. Ar vrea să spună adevărul, dar nu este lăsat să spună”, a mai spus avocata familiei Luizei Melencu.

Avocata a precizat că rețeaua vinovaților în cazul Caracal este mult mai mare.

Recomandari