Live acum
Prime Time 20:00Film: Parker

Avocatul care ar fi comandat uciderea sotiei, arestat preventiv 29 de zile

Acuzat ca a comandat uciderea sotiei sale, avocatul brasovean Victor Teodorescu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Ancheta in acest dosar a scos la iveala si faptul ca banii cu care a fost platita crima ar fi ajuns la nimeni altul decat Cristian Cioaca.

Decizia a fost luata de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti, care au avizat favorabil propunerea procurorilor, de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunii de instigare la omor calificat.

Teodorescu a fost pus sub invinuire pentru ca l-a platit pe Erwin Victor Presmereanu pentru a-i ucide sotia, in contul unei datorii pe care ar fi avut-o mama autorului la avocat, de circa 60.000 de euro.

Intre timp, s-au descoperit legaturi incredibile intre avocatul care si-a ucis sotia la comanda si celebrul caz - Elodia! Cei 60.000 de euro, cu care avocatul din Brasov l-ar fi platit pe asasinul sotiei sale ar putea fi chiar la Cristian Cioaca!

Mama criminalului locuieste in fostul cabinet de avocatura al Elodiei Ghinescu. Cabinet vandut de Cioaca cu 60.000 de euro. Exact datoria familiei asasinului catre avocatul care a comandat moartea sotiei.Recomandari