Antena Căutare

Avocatul Radu Alexandru, arestat dupa ce a primit 70.000 de euro de la un traficant de droguri

Avocatul Radu Eugen Alexandru din Baroul Bucuresti a fost prins si retinut vineri in timp ce primea, prin intermediari, 70.000 de euro de la un traficant de droguri, scrie HotNews.ro.

Barbatul ii promisese traficantului ca va interveni la Inalta Curte pentru a-i reduce pedeapsa de la 15 ani la 6 ani de inchisoare.

Procurorii anticoruptie au dispus retinerea acestuia pe o perioada de 24 de ore, urmand a fi prezentat Curtii de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pe termen de 29 de zile.

In perioada februarie - martie 2012, avocatul "Radu Eugen Alexandru, sustinand ca are influenta pe langa judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie - Sectia penala, a pretins de la un denuntator suma de 100.000 de euro pentru a interveni pe langa magistratii respectivi si pentru a-i determina sa pronunte o hotarare judecatoreasca prin care sa reduca pedeapsa denuntatorului de la 15 ani inchisoare la 6 ani inchisoare pentru infractiunea de trafic de droguri", precizeaza Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat.

Foto: glynholton.com

Saptamana viitoare vine cu temperaturi de peste 14 grade. Vezi prognoza meteo pentru intervalul 9-23 martie... VIDEO! Vezi cum s-au distrat femeile din toata tara, de 8 martie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x