Antena Căutare

BAC 2012, etapa "digitala": Aproape 150.000 de candidati sustin proba D

Un numar de 146.713 candidati s-au inscris la proba D, de evaluare a competentelor digitale, din cadrul primei sesiuni a examenului de bacalaureat, proba care incepe vineri, potrivit unui centralizator al Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Evaluarea competentelor digitale (proba D) se desfasoara in perioada 15-18 iunie, iar evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala (proba C) - intre 25 si 27 iunie.

Prima proba scrisa, cea la Limba si literatura romana - proba E)a) -, va avea loc in 2 iulie, la ea inscriindu-se 171.720 candidati, in 3 iulie cea la Limba si literatura materna - proba E)b) -, proba scrisa, in 4 iulie proba obligatorie a profilului - proba E)c) -, proba scrisa.

Ultima proba, cea la alegere a profilului si specializarii - proba E)d) -, se va tine in 6 iulie, afisarea rezultatelor va avea loc in 8 iulie iar in 9 iulie, intre orele 8 si 12, depunerea contestatiilor. Rezolvarea contestatiilor se va face intre 10 si 12 iulie iar pe 13 iulie vor fi afisate rezultatele finale in urma contestatiilor.

Aterizare de urgenta pe Otopeni: Doi pasageri au atacat un membru al echipajului... Bucuresti: Un copil de cinci ani, strivit de un zid de caramida...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x