Antena Căutare

Baconschi si Udrea, huiduiti la Iasi. Ministrul de Externe: Nu prin manipulare vom depasi criza

Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a fost huiduit si fluierat, luni, la Iasi, de catre o parte din oamenii prezenti la manifestarile de Ziua Unirii Principatelor. Baconschi a facut un apel la unitate si le-a spus celor prezenti ca nu prin manipulare vom reusi sa depasim criza economica. Nici Elena Udrea nu a scapat de fluieraturile multimii.

Teodor Baconschi a declarat ca romanii au datoria, indiferent de optiunile politice, sa le transmita generatiilor viitoare un stat modern, iar "tensiunile artificiale impinse la extrem pa patima politica, uneori irationala" nu este benefica.

"Majoritatea de bun simt a romanilor gandesc romaneste, stiu cat de importanta este unitatea natiunii", a spus Baconschi.

"Numai prin munca si respect, nu prin manipulare vom reusi sa depasim acest moment" al crizei economice, le-a mai spus ministrul de Externe participantilor.

Pe tot parcursul discursului, Baconschi a fost huiduit si fluierat de multime. Acelasi lucru s-a intamplat si cu ministrul Elena Udrea. Aceasta a fost huiduita in momentul in care a depus o coroana de flori din partea Guvernului la statuia lui Al.I.Cuza.

Sursa: Antena3

SUA: Doi barbati au gasit 10.000 de dolari intr-un sant... VIDEO! Zeci de tineri audiati la Singeorz-Bai pentru consum si trafic de droguri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x