Antena Căutare

ALERTĂ pe aeroportul Otopeni! Sute de ROMÂNI sunt verificați în bagaje! Autoritățile se tem de ce e mai rău!

Pachetul de Crăciun pentru românii din străinătate trece pe la control. Vameşii verifică portbagajul celor care ies din ţară.

Pachetul de Crăciun pentru românii din străinătate trece pe la control. Vameşii verifică portbagajul celor care ies din ţară. Autorităţile se tem că în pachetul cu mâncare tradiţională s-ar putea ascunde şi virusul pestei porcine. Produsele din carne de porc trec frontiera doar dacă au o etichetă care spune clar de unde vin şi dacă sunt sigure. Aceleaşi reguli ar trebui să fie şi pe aeroporturi dar am găsit destui români cu bagajele pline de mâncare.

Aeroportul din Otopeni este plin, zilele acestea, de români care merg în vizită la rudele din străinătate. Vor să le facă o bucurie de Crăciun, iar asta include şi mâncarea tradiţională, pusă bine în bagajul de cală.

Măsurile luate de autorităţi nu par, însă, să îi sperie pe români. Am încercat vedem dacă putem să trimitem carne în afara ţării printr-o firmă de curierat. N-am întâmpinat nicio problemă.

Mai mulți MORȚI într-un accident GROAZNIC petrecut la Satu Mare! Imagini TERIFIANTE!... Video! Dorel șochează din nou! Un incendiu puternic a izbucnit în capitală după ce niște muncitori iresponsabili au conf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x