Antena Căutare

ALERTĂ pe aeroportul Otopeni! Sute de ROMÂNI sunt verificați în bagaje! Autoritățile se tem de ce e mai rău!

Pachetul de Crăciun pentru românii din străinătate trece pe la control. Vameşii verifică portbagajul celor care ies din ţară.

Pachetul de Crăciun pentru românii din străinătate trece pe la control. Vameşii verifică portbagajul celor care ies din ţară. Autorităţile se tem că în pachetul cu mâncare tradiţională s-ar putea ascunde şi virusul pestei porcine. Produsele din carne de porc trec frontiera doar dacă au o etichetă care spune clar de unde vin şi dacă sunt sigure. Aceleaşi reguli ar trebui să fie şi pe aeroporturi dar am găsit destui români cu bagajele pline de mâncare.

Aeroportul din Otopeni este plin, zilele acestea, de români care merg în vizită la rudele din străinătate. Vor să le facă o bucurie de Crăciun, iar asta include şi mâncarea tradiţională, pusă bine în bagajul de cală.

Măsurile luate de autorităţi nu par, însă, să îi sperie pe români. Am încercat vedem dacă putem să trimitem carne în afara ţării printr-o firmă de curierat. N-am întâmpinat nicio problemă.

Mai mulți MORȚI într-un accident GROAZNIC petrecut la Satu Mare! Imagini TERIFIANTE!... Video! Dorel șochează din nou! Un incendiu puternic a izbucnit în capitală după ce niște muncitori iresponsabili au conf...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x