Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Băiat de trei ani, lovit cu pietre și abandonat lângă o groapă de gunoi! Detalii teribile despre crima comisă de doi copii: ”Ceva nu se leagă!”

Un băiețel de doar trei ani a fost ucis cu sânge rece de alți doi copii, care mai întâi l-au torturat și apoi au povestit totul cu lux de amănunte. 

Un băiețel de doar trei ani a fost ucis cu sânge rece de alți doi copii, care mai întâi l-au torturat și apoi au povestit totul cu lux de amănunte.

Cazul teribil a avut loc în Africa de Sud, iar trupul neînsuflețit al micuțului a fost găsit lângă o groapă de gunoi, la doar un kilometru distanță de casa sa.

Crimă terifiantă! Un bărbat din Bihor și-a tranșat în bucăți prietenul

Criminalii sunt doi copii de șapte, respectiv opt ani, care au mărturisit că l-au legat pe copil, după care l-au bătut cu pietre și l-au aruncat la marginea unui depozit de deșeuri.

”Multe lucruri mi-au trecut prin minte. Speram să nu fie el, dar, din nefericire, a fost”, a mărturisit tatăl copilului, la scurt timp după ce a aflat teribila veste.

”Nu am dușmani. M-am trezit dimineața și am venit târziu de la muncă. Mulți dintre oameni nici nu mă cunosc în zona asta. Chiar dacă aș fi greșit cuiva, de ce trebuia să-mi ucidă fiul și nu pe mine?”, a declarat bărbatul printre lacrimi.

Adevăratul motiv pentru care irakianul și-a omorât iubita și pe mama acesteia

Ba mai mult, el crede că în cazul teribil a fost implicat și un adult: ”Cei doi copii nu ar fi putut să îl ia și să îl pună în sac. Ceva nu se leagă”, a mai declarat tatăl.

Acum, oamenii legii investighează cazul pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc. Deși cei doi copii și-au mărturisit faptele, familiile lor n-au făcut nicio declarație.

Recomandari