Antena Căutare

Băiatul cântărețului Nelu Ploieșteanu a murit. Familia artistului, îngenuncheată de durere. Avea de 32 de ani!

Băiatul cântărețului Nelu Ploieșteanu, Mihăiță, a murit. Familia artistului este îngenuncheată de durere, mai ales că băiatul era singurul fiu, pe lângă alte patru fete.  Mihăiță era imobilizat la pat, fiind bolnav de tetrapareză spastică.

Băiatul cântărețului Nelu Ploieșteanu, Mihăiță, a murit. Familia artistului este îngenuncheată de durere, mai ales că băiatul era singurul fiu, pe lângă alte patru fete. Mihăiță era imobilizat la pat, fiind bolnav de tetrapareză spastică.

Fiul de 32 de ani al lui Nelu Ploieşteanu era dependent de părinții săi. Mihăiţă a rămas imobilizat la pat în urma unui vaccin făcut în copilărie. În fiecare zi, tânărul lua un pumn de medicamente. După vaccin, medicii le-au dat părinților vestea cumplită: că băiatul lor nu se va mai face bine vreodată și că va trebui îngrijit ca un bebeluș. suferă de tetrapareză spastică.

"Mă dor şi mâinile şi mijlocul. Nu mă plâng. Nu m-am plâns niciodată. Nu vreau să-mi plângă nimeni de milă. Acest copil luptă de ani de zile şi eu să renunţ? Pe mine nu mă dezlipeşte nimic de Mihăiţă, doar moartea", declara în 2014 Elena Ploieșteanu, la "Acces Direct".

Artistul a cântat la înmormântarea tatălui său

Nelu Ploieșteanu este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică lăutărească din România. Muncește chiar de la 18 ani când a început să cânte în satul natal și când i-a murit tatal. Cu timpul a învățat să cânte și la pian și la acordeon.

După 1990, a reușit să lanseze 18 albume. Nici nu-și mai amintește câte spectacole și turnee a avut.

A avut de multe ori ocazia să rămână în străinătate dar a refuzat pentru că a dorit „să readucă în actualitate muzica veche românească”. Îi lipsea mult de tot familia dar trebuia să plece pentru că, tot de dragul familiei pleacă de fiecare dată - să o poată întreține. Mama lui a decedat in 2013.

Cele mai importante colaborări pe care le-a avut au fost acelea cu actorii Gheorghe Dinică și Ștefan Iordache. Pentru el a însemnat atât o satisfacție profesională cât și una sentimentală.

Veste BUNĂ pentru români: încă o zi de sărbătoare naţională. Când se va celebra... A fost emisă bancnota de 0 euro! Tu îți poți da seama ce personalitate e pe bani?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x