Antena Căutare

Părinții unui băiețel de trei ani acuză o educatoare că le-ar fi strâns de gât fiul și l-ar fi tras de zona intimă

Caz șocant în Focșani, unde părinții unui băiețel de trei ani acuză o educatoare de la Grădinița cu Program Prelungit nr.15 acuză educatoarea că le-ar fi strâns copilul de gât și că l-ar fi tras de organele genitale.

Caz șocant în Focșani, unde părinții unui băiețel de trei ani acuză o educatoare de la Grădinița cu Program Prelungit nr.15 acuză educatoarea că le-ar fi strâns copilul de gât și că l-ar fi tras de organele genitale.

Potrivit publicației locale monitoruldevrancea.ro, aceștia susțin că, în ultima perioadă, copilul a revenit acasă de la grădiniță trist, inhibat și nu vroia să meargă la toaletă. Părinții spun că într-o seară l-au luat de la grădiniță cu urme pe gât.

Tatăl copilului povestește pentru sursa citată faptul că atunci când a cerut explicații, la grădiniță, în legătură cu urmele de pe gât, i s-ar fi spus că micuțul s-a lovit pe sub măsuțe. ”În ultima vreme copilul nu voia să mai meargă la baie, iar într-o seară l-am luat de la grădiniță vânăt pe gât. Am întrebat-o pe doamna educatoare ce s-a întâmplat și mi-a spus că nu stie ce a pățit, așa a ieșit de pe sub măsuțe, că s-a jucat. L-am întrebat și pe băiețel ce s-a întâmplat și mi-a spus că doamna de la somn l-a strâns de gât și de cuc că nu face pipi. Am fost a doua zi la grădiniță și am vorbit cu coordonatoarea grădiniței, care mi-a spus că în timpul turei dumneaei s-a întâmplat și că s-a lovit pe sub masă. Puteți vedea și din fotografii că acelea nu sunt urme de lovit sub masă. Mai mult decât atât, la măsuțe colțurile sunt îmbrăcate în cauciuc tocmai pentru a nu se lovi copilașii”, a declarat pentru Monitorul de Vrancea Ștefan Voicu, tatăl copilului.

Bărbatul susține că a avut o discuție și cu directorul Liceului Tehnologic G.G. Longinescu, de care aparține grădinița. Contactat de reporterii Monitorul de Vrancea, profesorul Cătălin Danciu, directorul instituției de învățământ, spune că a primit reclamația tatălui și că o va înainta comisiei de etică. ”A venit tatăl la mine cu o sesizare. Va fi analizată de comisia de etică a școlii, care în 30 de zile va da un răspuns”, a declarat directorul Cătălin Danciu.

Între timp, părinții băiatului au luat decizia de a retrage copilul de la Grădinița cu P.P. nr.15 și a-l muta la o grădiniță privată din Focșani.

Decizie radicală! Infecția cu stafilococ auriu închide toate maternitățile din România... Salarii mărite și bonus de 5.000 de euro, din 2019! Ce condiții trebuie să îndeplinească românii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x