Antena Căutare

Băiețelul din județul Olt, dat dispărut după ce nu a mai ajuns de la școală, a fost găsit într-o casă părăsită

Băiețelul de 12 ani, dat dispărut după ce a plecat de la școală, dar nu a mai ajuns acasă, a fost găsit, sâmbătă dimineață, într-o casă părăsită. Cristian era dat în plasament unei asistente maternale, care i-a și anunțat dispariția. Polițiștii l-au căutat aproape 12 ore, iar la operațiune au folosit și un aparat cu termoviziune.

Băiețelul din județul Olt, dat dispărut după ce nu a mai ajuns de la școală, a fost găsit într-o casă părăsită
Copilul de 12 ani, dispărut în Olt, a fost găsit | gazetaoltului.ro

"La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 19.20, polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava, au fost sesizați de o femeie din localitate, cu privire la faptul că minorul GROZA CRISTIAN CONSTANTIN, de 12 ani în jurul orelor 16.20 în timp ce se află în timpul orelor de curs la Liceul Ștefan Diaconescu Potcoavă, a părăsit sala de clasa, fără a mai reveni la școală sau la domiciliu", au anunțat polițiștii, demarând procedura de căutare a copilului.

Băiețelul nu a fost victima niciunei infacțiuni și se află în afara oricărui pericol.

Din luna mai 2018, minorul se află în plasament la femeia care a făcut sesizarea, asistent maternal, nefiind prima dată când pleacă în mod voluntar de la locuința.

Anchetă la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu! Conducerea este acuzată că a ascuns numărul de real de infecţii... A murit Leo Iorga. Solistul de la Compact suferea de cancer și fusese operat pe creier în 2014...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x