Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Gyorgy, băiețelul ucis de propriul tată, a fost înmormântat. Gestul emoționant făcut de mama îndurerată: „Cel mai dureros moment din viață”

Mama copilului înjunghiat în inimă de propriul tată și-a înmormântat băiețelul. În „cel mai dureros moment din viața” sa, femeia a găsit puterea de a face un ultim gest pentru Gyorgy.

Gyorgy, băiețelul ucis de propriul tată, a fost înmormântat. Gestul emoționant făcut de mama îndurerată: „Cel mai dureros moment din viață”

Gyorgy Takacs, băiețelul de doar opt ani, ucis de propriul tată, la Cluj, a fost înmormântat. Mama lui a transmis un mesaj emoționant, prin care le mulțumește celor care i-au fost alături în „cel mai dureros moment din viață”.

Mai mult, Annamaria Takacs i-a îndemnat pe toți cei care își doresc să îi aducă un ultim omagiu băiețelului, să o facă prin donații la orice organizație caritabilă dedicată copiilor.

„Azi am trecut peste cel mai dureros moment din viață. Mulțumesc tuturor care au fost alături de mine prin fapte sau gânduri. Am simțit tot timpul că sunt ajutată, sunt îngeri și pe pământ, datorită lor o să reușesc să continui.

Vă iubesc pe toți, Dumnezeu este cu noi! Aveți grijă de voi!

Cei care simt că doresc să aducă un ultim omagiu în memoria lui Gyurika, pot să o facă donând la orice asociație caritabilă pentru copii 🙏”, a scris femeia, pe Facebook.

La câteva ore după ce trupul lui Gyorgy a fost găsit abandonat în mașina tatălui său,

bărbatul a fost văzut dintr-un elicopter ce survola zona. Era ascuns într-un lan de porumb, la marginea localității Filea de Jos, din Cluj. După câteva minute, un tânăr l-a zărit în apropierea casei sale și a alertat o patrulă de poliție.

A fost finalul unui film de groază ce a șocat întreaga țară. Sâmbătă seară, băiatul a fost dat dispărut de mama lui. Fusese cu tatăl în vacanță, la rude, în Ungaria. La ora 20, mama a vorbit ultima oară cu el la telefon.

În urma necropsiei, medicii legiști au stabilit că minorul era decedat de mai bine de 48 de ore, posibil chiar din seara dispariției.

Surse din anchetă spun că tatăl și-a ucis fiul pe un drum de pământ din apropiere. Bărbatul ar fi suferit o depresie, după ce s-a despărțit de soție și și-a pierdut părinții. Toate, în ultimul an.

Recomandari