Antena Căutare

Este oficial! Toți bugetarii vor primi bani mai mulți începând cu luna februarie!

Anul 2019 vine cu vești bune pentru bugetari! Ministerul de Finanțe anunță că începând cu 1 ianuarie 2019 angajații de la stat vor primi o indemnizație de 300 de lei.

Vești excelente pentru toți bugetarii la început de an! Care va fi suma de bani de care se vor bucura cei care lucrează la stat și când o vor primi

Anul 2019 vine cu vești bune pentru bugetari! Ministerul de Finanțe anunță că începând cu 1 ianuarie 2019 angajații de la stat vor primi o indemnizație de 300 de lei.

Banii vor fi plătiți împreună cu salariul din luna respectivă, astfel că primii bani în plus vor intra începând cu luna februarie.

Suma de 347 de lei, mai exact, va fi plătită drept indemnizație pentru hrană. Plata pentru luna decembrie însă, a fost anulată prin OUG.

În concluzie, pentru că momentan nu s-a mai emis nicio nouă Ordonanță care să suspende pentru 2019 prevederile Legii salarizării, începând cu 1 ianuarie, toți bugetarii vor primi lunar, la salariu, indemnizația de hrană. Aceasta se calculează în funcție de salariul minim, reprezentând anual două salarii minime brute pe țară. Astfel, ținând cont că de la 1 ianuarie 2019 salariul minim este de 2080 lei, înseamnă că indemnizația de hrană primită pentru 2019 de bugetari va fi de 4160 lei brut, adică 347 lei/lunar impozitați, spune romania.tv.

Accident grav pe Autostrada A1: Doi morți și doi răniți, după ce o mașină a fost lovită de un TIR... Imagini șocante! Un TIR s-a răsturnat și a intrat cu viteză într-o casă locuită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x