Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Mai ceva ca în filme! Bărbat bătut de interlopi, cu un vibrator, pentru a obține de la el informații

Un bărbat din Galați a fost sechestrat de o grupare interlopă. El a fost bătut cu un vibrator, dar și cu un ciocan, pentru a da informații cu privire la o grupare rivală.

Membrii unei grupări interlope, din Galați, au sechestrat un bărbat şi l-au lovit în repetate rânduri cu un vibrator, dar şi cu un ciocan, pentru a obţine de la acesta informaţii despre o grupare rivală.

Interlopii l-au pozat şi filmat în ipostaze degradante, ameninţându-l că vor posta filmările pe reţelele de socializare, dacă va divulga cele întâmplate.

Caz atipic de coronavirus în România! Un bărbat depistat pozitiv, deși are simptome complet diferite față de cele cunoscute

Anchetatorii au stabilit că, pe data 14.07.2015, un gălăţean a fost atras într-un apartament de către interlopi, sub pretextul de ai arăta nişte articole de îmbrăcăminte. Când a intrat în locuinţă, victima a fost lovită cu pumnii. Bărbatul și-a pierdut conștiența și s-a prăbuşit, lovindu-se cu capul un perete fals de rigips, unde a şi rămas până când şi-a revenit.

Interlopii aveau nevoie de informaţii despre o bandă rivală, pe ai cărei membri voiau să îi bată, iar pentru a le obţine l-au supus pe bărbat la tratamente greu de imaginat.

L-au dezbrăcat şi au început să îl lovească cu o jucărie sexuală, dar şi cu un ciocan peste genunchi.

”Ceilalţi inculpaţi îl ţineau pe R.G. de mâini şi de picioare şi continuau să-l lovească şi să-l umilească cu expresii şi gesturi vulgare cu tentă homosexuală, folosind vibratorul”, susţin anchetatorii, conform adevărul.ro

Coronavirusul este o combinație între două virusuri letale, HIV și SARS

”Pentru a-l determina să le spună aceste informaţii, inculpaţii au filmat şi fotografiat cu telefoanele mobile momentul în care l-au agresat fizic, fiind de asemenea surprinse ipostaze batjocoritoare şi în ipostaze denigratoare cu persoana vătămată (care era dezbrăcată), ameninţând persoana vătămată că le vor face publice pe internet dacă nu primesc informaţiile solicitate sau dacă acesta va sesiza faptele şi că în caz contrar îl vor mai agresa şi cu alte ocazii.”, au stabilit procurorii.

Cum l-au salvat de la moarte pe un bătrân, cei doi câini ai săi

Victima a fost umilită și agresată timp de o oră, după care interlopii au plecat, dar nu înainte de a se asigura că bărbatul agresat nu va spune nimic din ceea ce i s-a întâmplat.

Victima, însă a depus plângere la Poliție, iar interlopii au fost prinşi în cursul aceleaşi zile.

Judecătorii au decis în cele din urmă ca majoritatea dintre agresori să nu facă nicio zi de închisoare, scrie aceeași sursă.

Recomandari