Antena Căutare

Bărbat cercetat de poliţişti, după ce a lovit un agent de pază de la un spital din Craiova, pentru că nu a fost lăsat să intre într-un salon

Un bărbat în vârstă de 42 de ani este cercetat de poliţiştii doljeni, după ce a agresat un agent de pază de la un spital din Craiova, pentru că nu a fost lăsat să intre în salonul unde se afla familia sa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii Secţiei 2 Craiova au fost sesizaţi duminică, cu privire la faptul că un agent de pază al Spitalului numărul 1 din Craiova a fost lovit în zona capului de un bărbat.

“Ajungând la faţa locului, poliţiştii au identificat persoanele implicate, un bărbat de 42 de ani, din Craiova, care, întrucât nu ar fi fost lăsat să intre în salonul unde se afla familia sa, ar fi lovit cu mâna, în zona capului, un tânăr de 21 de ani, din Craiova, agent de pază”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie dispuse şi măsurile corespunzătoare.

Sursa : news.ro

Și-a văzut gemenii cum mor pe patul de spital. Dramă fără margini într-o familie, după erori încă nedeslușite... RADET continuă lucrările de înlocuire a conductelor de termoficare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x