Antena Căutare

Știa că este COVID-19 pozitiv, dar a ieșit la iarbă verde, cu prietenii. Polițiștii l-au prins la Sinaia: „Am vrut să facem picnic”

Știa că este infectat cu noul coronavirus, dar a refuzat internarea. Un bărbat din Giurgiu a fost prins de polițiști la Cota 1000, în Sinaia, bucurându-se de o ieșire cu prietenii.

Știa că este COVID-19 pozitiv, dar a ieșit la iarbă verde, cu prietenii. Polițiștii l-au prins la Sinaia: „Am vrut să facem picnic”
Știa că este COVID-19 pozitiv, dar a ieșit la iarbă verde, cu prietenii. Polițiștii l-au prins la Sinaia: „Am vrut să facem picnic” | Profimedia

Un bărbat din Giurgiu, ce figura ca fiind depistat cu noul coronavirus, dar care refuzase internarea în spital, a fost găsit de jandarmii din Prahova la iarbă verde, la Cota 1000 Sinaia.

Potriviti Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, bărbatul ieșise la picnic, împreună cu alte două familii. Pacientul a fost plasat în carantină instituţionalizată, iar autoritățile au au întocmit procesul verbal de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor epidemiologice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Coronavirus România. O nouă creștere alarmantă a numărului de cazuri

Numărul de cazuri de coronavirus în România a ajuns la 53.186, după încă o creștere alarmantă, de 1.075 de cazuri noi, ce a fost raportată, duminică.

În total, 27.592 de pacienți cu Covid-19 au fost declarați vindecați și 4.777 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Cele 1.075 de noi persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19) nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 492 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În intervalul 1.08.2020 (10:00) – 2.08.2020 (10:00) au fost înregistrate 34 de decese (22 bărbați și 12 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bacău, Brăila, Buzău, Călărași, Dâmbovița, Galați, Gorj, Mehedinți, Prahova, Teleorman, Timiș, Ilfov și Municipiul București.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 1.240.273 de teste. Dintre acestea 14.215 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 8.525 în baza definiției de caz și a protocolului medical, iar 5.690 la cerere.

Pe teritoriul României, 4.913 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 5.454 de persoane se află în izolare instituționalizată.

De asemenea, 17.114 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 59 de persoane.

România, pe lista ţărilor care au comandat vaccin anti-Covid-19. Raed Arafat recomandă și vaccinarea împotriva gripei se... Un nou simptom COVID-19 dă peste cap recomandările medicilor: „Se transmite și așa! Masca nu este suficientă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x