Căutare Live

Bărbat reţinut de DIICOT Iaşi după ce a fost prins cu peste 1.300 de comprimate de ecstasy

Un bărbat a fost reţinut de procurorii DIICOT Iaşi, după ce a fost prins cu 1.373 de comprimate de ecstasy pe care încerca să le vândă.

Procurorii DIICOT Iaşi au dispus reţinerea unui bărbat de 53 de ani, pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

Procurorii DIICOT Iaşi, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi, au făcut, luni, o acţiune de prindere în flagrant a bărbatului în timp ce acesta deţinea asupra sa 1.373 de comprimate ecstasy pe care intenţiona să le comercializeze.

În urma unei percheziţii domiciliare, anchetatorii au mai ridicat 15 grame de fragmente de comprimate ecstasy, aproximativ 24 de grame de pulbere şi fragmente de comprimate de ecstasy şi un telefon mobil.

Bărbatul urmează să fie prezentat Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa : news.ro

Coronavirus în România, 9 iunie 2020. Live Update. Creşte numărul deceselor în rândul pacienţilor cu COVID-19. Bilanţul ... A fugit din carantină, ca să-și abuzeze copilul! Bărbatul a dat buzna în casa fostei soții și l-a atacat pe băiețelul de...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x