Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Barbat, ucis de pusca unui politist. Cine a tras?

Un barbat in varsta de 49 de ani din Orastie a murit impuscat in piept cu arma de vanatoare a unui politist de la Serviciul Rutier, incidentul petrecandu-se in curtea casei politistului, iar prima ipoteza este ca barbatul ar fi fost impuscat accidental in timp ce arma era curatata.

Un subofiter angajat la Biroul Politiei Rutiere Orastie a anuntat la 112, marti seara, ca a gasit in curtea casei sale un barbat impuscat in piept. Potrivit unor surse judiciare, politistul le-a relatat anchetatorilor ca isi curata in curte arma de vanatoare, iar la un moment dat a intrat in casa pentru a aduce o bucata de material cu care sa-si lustruiasca arma, iar cand s-a intors l-a gasit impuscat in piept pe barbatul in varsta de 49 de ani, care il ajuta in gospodarie.

Seful Serviciului de Medicina Legala din Hunedoara a declarat ca exista suspiciuni ca in acest caz nu este vorba despre o autoaccidentare. Prima ipoteza este ca barbatul ar fi fost impuscat accidental in timp ce arma era curatata. "In acest moment avem trei ipoteze: una este ca barbatul s-a impuscat accidental, o a doua ca politistul ar fi curatat arma si s-a descarcat, iar cea de-a treia ca tanarul s-ar fi jucat cu arma de vanatoare care s-a descarcat", a adaugat sursa citata.

Recomandari