Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Polițiștii au așteptat ore bune înainte de a-l prinde pe bărbatul care l-a executat pe amantul soției. De ce au amânat oamenii legii intervenția

A fost alertă în judeţul Ilfov după ce un bărbat a fost executat noaptea trecută în faţa casei. Victima se pare că avea o relaţie cu soţia criminalului. După ore bune de căutări, poliţiştii au dat de urma asasinului a cărui imagine fusese surprinsă şi de o cameră de supraveghere.

A fost alertă în judeţul Ilfov după ce un bărbat a fost executat noaptea trecută în faţa casei. Victima se pare că avea o relaţie cu soţia criminalului. După ore bune de căutări, poliţiştii au dat de urma asasinului a cărui imagine fusese surprinsă şi de o cameră de supraveghere. Însă poliţiştii au fost nevoiţi să mai aştepte câteva ore până când l-au capturat.

Suspectul a fost prins pe un câmp, în apropierea Șoselei de Centură, în zona localității Jilava. Polițiștii au stat câteva ore pe urmele acestuia, bărbatul intrând într-o casă în care se afla și fiica sa, iar oamenii legii nu au intervenit, de teamă ca nu cumva să se întâmple ceva și cu fetița.

În momentul în care suspectul a plecat din imobil, polițiștii au pornit pe urmele lui. Imediat după ce a fost prins, bărbatul a fost dus la audieri. După aproximativ 30 de minute, anchetatorii s-au întors la domiciliul acestuia, începând percheziția.

În același timp, pe marginea râului Argeș, la limita dintre județul Giurgiu și județul llfov, anchetatorii caută arma crimei.

Marţi dimineaţă, în jurul orei 03,17, IPJ Ilfov a fost sesizat, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie, a auzit două focuri de armă şi a găsit în faţa porţii o persoană inconştientă, de sex masculin.

La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii oraşului Măgurele, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase, precum şi ambulanţa, care a constatat decesul persoanei prin împuşcare.

Recomandari