Antena Căutare

Bărbatul din Gorj diagnosticat cu coronavirus are 25 de ani şi lucra la o firmă a italianului care a fost iniţial diagnosticat la întoarcerea din România

Bărbatul din judeţul Gorj diagnosticat cu coronavirus este din satul Dobrana, are 25 de ani şi lucra la o firmă a italianului care a fost iniţial diagnosticat la întoarcerea din România.

Conform primarului comunei Prigoria, de care aparţine satul, Iuliana Iliescu, tânărul este salariat la o unitate unde cetăţeanul italian este patron.

Primarul a explicat la Antena 3 că tănărul locuia cu părinţii şi cu bunicii. De asemenea, conform edilului, prietena tânărului este şi ea izolată, dar la Târgu Jiu.

De asemenea, Iuliana Iliescu a precizat că bărbatul a participat recent, alături de alte persoane din sat, la o petrecere.

Tânărul este primul caz de infectaere cu coronavirusconfirmat în România. Ministrul Sănătăţii, Victor Costache a declarat că bărbatul este asimptomatic, iar secretarul de stat Raed Arafat a precizat că urmează să fie adus la Spitalul ”Matei Balş” din Capitală. Alte 7 persoane care locuiau aceeaşi casă vor rămâne la domiciliu şi nu vor putea părăsi locuinţa.

Bărbatul a intrat în contact direct cu cetăţeanul italian de 71 de ani care s-a aflat pentru câteva zile în România, iar ulterior, la Rimini,a fost diagnosticat cu coronavirus.

Sursa : news.ro

Cine este bărbatul din Gorj diagnosticat cu coronavirus? Are 20 de ani și ar fi angajat în restaurantul italianului care... Salariul minim, majorat cu 1.000 de lei. În ce condiții ar putea românii să încaseze bani mai mulți ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x