Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Bărbatul din Neamț, care și-a ucis soția, le-a spus copiilor ce să facă după ce vor rămâne orfani. Urma să se sinucidă și el

Bărbatul din Neamț, care și-a ucis soția, le-a spus copiilor ce să facă după ce vor rămâne orfani, într-o scrisoare pe care a scris-o chiar înainte de a comite crima. Urma să se sinucidă și el, însă, după ce a văzut-o pe Gabi întinsă pe podea, într-o baltă de sânge, n-a mai avut curaj să-și ia viața.

Bărbatul din Neamț, care și-a ucis soția, le-a spus copiilor ce să facă după ce vor rămâne orfani, într-o scrisoare pe care a scris-o chiar înainte de a comite crima. Urma să se sinucidă și el, însă, după ce a văzut-o pe Gabi întinsă pe podea, într-o baltă de sânge, n-a mai avut curaj să-și ia viața.

Crima care a șocat întreaga țară ascunde numeroase detalii uluitoare. Gheroghe Zănoagă, zis Lulu, își premeditase fapta, cu atât mai mult cu cât certurile dintre el și soție durau deja de luni bune. Gelos peste măsură, acesta o urmărea pe Gabriela și obișnuia să-i facă reproșuri cu privire la relația lor.

Satulă peste măsură, femeia de 35 de ani, mamă a doi copii, se mutase în casa părinților.

„Părinţii victimei nu erau acasă în momentul comiterii crimei (…) Autorul a intrat şi a împuşcat-o de aproape, de la un metru şi jumătate, direct în inimă. Glonţul, confecţionat artizanal, de calibru 12 mm, a ieşit prin geam” , a declarat procurorul Sorin Olteanu, cel care coordonează ancheta în cazul crimei.

Scrisoare pentru copii, în care le spunea ce au de făcut după ce vor rămâne orfani

Știa că-și va lăsa copiii fără mamă și, mai mult, avea în minte să-și ia și el viața. Gheorghe le-a lăsat copiilor o scrisoare în care le spunea ce să facă după ce vor rămâne singuri.

Cinci pagini ar avea biletul pe care l-a lăsat copiilor, înainte de crimă. Printre rânduri, Gheorghe le cerea iertare şi îi sfătuia ce să facă şi ce să vândă, pentru a se descurca fără părinţi. De asemenea, a menţionat că nu vrea înmormântare cu preot, notează observator.tv.

Înainte să plece de acasă, i-a spus fiului să o citească după două ore. Însă, băiatul a citit-o şi şi-a dat seama că ceva rău urmează să se întâmple. A alergat spre casa bunicilor săi şi a găsit-o pe Gabriela, mama lui, într-o baltă de sânge.

Recomandari